mandag 4. juli 2011

Pitabrød med tunfisksalat

Ferie er tid for å prøve ut nye oppskrifter!
Fra årets sommerbok i Roedekurset fant jeg denne lettvinte retten.
Oppskriften er for 2
Dette trenger du
2 pitabrød ( gjerne fullkorn)
150 gr tunfisk i vann ( en boks)
1 hardkokt egg
0,5 dl mais
1 dl kesam orginal
2 ss sylteagurk
1/4 rødløk
1/2 rødt eple
1/2 ts karri
1/4 ts salt
1 ts sitronpepper
salatblader
1 kvast timian

Slik gjør du
Finhakk  løk, eple og sylteagurk. Finhakk egget. Bland alt sammen med tunfisk, mais og kesam. Smak til med salt, karri og sitronpepper. Fyll tunfisksalaten i pitabrød sammen med bladsalat. Ønsker du mer smak kan du tilsette litt finhakket chilli og friske krydderurter.

1 porsjon = 390 kalorier

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar