torsdag 11. februar 2010

Grete Roede skolen

I helga er jeg i Asker på Grete Roede skolen. Kjempe motiverende og lærerikt. Blant annet er det en stor STOR opplevelse å hilse på Jeanette Roede:) Men også utrolig flott å få hilse på mange av de andre i grete roede konseptet. Jeg føler meg veldig godt i vare tatt som kursleder i et slikt konsept:)
Den store a-ha opplevelsen i dag var styrketrening. Jeg har ikke gjort dette på minst 20 år!!
Og tenk jeg greidde både planken og å ta armheving. Konkluksjon det er adskillig lettere å løfte på en kropp som er blitt 50 kg lettere!!
Så nå får jeg selvsagt lyst til å trene MER og kan også tenke meg å starte med aktiv kurs etter hvert. MEN først komme i gang med styrketrening!! Følg med i bloggen så får vi se hvordan dette utvikler seg:)

4 kommentarer:

 1. Så spennende med kurs! Det må være kjempe gøy å være kursleder, og det er faktisk noe jeg selv kunne tenkt meg å bli når jeg en gang i fremtiden kommer meg nedover i vekt! Har utrolig lyst å hjelpe andre.

  Så får vi se da om jeg en gang når normal-vekt da. Kanskje jeg er der om et år?

  SvarSlett
 2. Hei

  Var kjempe koselig å hilse på deg i helgen! :-)

  Denne bloggen skal jeg følge videre med på ja!

  Hilsen Stine Marie

  SvarSlett
 3. Hei du! Fant deg inne hos "Hverdagslivet hos meg og mine" - og ble intressert da jeg så Roede-navnet. Jeg går på kurs, skjønner du - og synes det er spennende å lese fra en kursleders synsvinkel:o) Jeg legger meg til som følger! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Alltid kjekt med tips om kosthold og livsstilsendring .. motiverende blogg dette .. :o) La meg til som følger jeg :o)

  Ha en flott torsdag uti havgapet :o)

  SvarSlett