tirsdag 23. februar 2010

Feiring av 1 års jubileum og 20000 besøkende med muligheten å vinne EN OPPMUNTRING TIL PÅSKE

Nå har jeg holdt på akkurat et år med slankebloggen min- og bloggen har vært et kjempe viktig redskap for å nå mine mål. At over 20000 har vært innom en tur gjør meg både ydmyk og takknemelig. Alle kommentarer dere har lagt igjen har vært til stor oppmuntring og motivasjon til å stå på litt ekstra. Jeg ønsket derfor å lage en gave/premie ved et alternativ påskeegg som en av dere kan ha muligheter for å vinne:)
Påskeegget vil bli 10 gaver fordelt fra palmelørdag og fram til 2.påskedag. Det kommer ikke til å inneholde smågodt siden dette er en slankeblogg og jeg representerer det sunne alternativet som Roede kursleder, men smågaver som har med helse og velvære kan det være, det kan også være små koselig gaver som har med hobbyog interirør. . Who`s know??:)
Gavene blir laget i 10 små gaver merket med dato og navn på de ulike påskedagene. Altså nesten som en julekalender:)
SÅ HER ER DET BARE Å HIVE SEG PÅ Å TA LODD.
1.lodd : Kommentar under dette innlegget
1.lodd: Følger av bloggen min ( er du allerede følger av bloggen min får du selvsagt 1 lodd, men du må ha lagt i kommentar hvor du også forteller at du allerde er følger)
1.lodd: Legg link til denne påskeggblogglotteripremie i din blogg( jeg liker å lage lange ord)
I kommentaren din skriv gjerne ned gode sunne råd for påskemat, påskesnacks,påsketurmat :)
FRIST FOR Å TA LODD ER LØRDAG 6.MARS - trekningen av PÅSKEEGGPREMIEN BLIR SØNDAG 7.MARS.
ANONYME uten BLOGG LINK må skrive navn under kommentaren slik at jeg og du kan få kontakt h vis du vinner- å dere må huske å ta en titt innom her i løpet av søndag 7.mars
Ps. jeg har en til påskeegglotteri på min hovedblogg Brit`s puslerier, muligheter for lodd her også. Her vil gavene bli mer mot hobby:)

22 kommentarer:

 1. GRATULERER så mye med 1års jubileum! Det har vært kjekt å følge deg!

  Så spennende! Jeg er med, og har nå 2 lodd:)

  Påskesnadder..., tja foruten appelsiner så kan jeg jo si at det smaker deilig med eggerøre og spekemat! (Gul mat:)

  SvarSlett
 2. Gratulere så mye med jubileet!
  Har 2 lodd :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med masse besøk og bloggens ett års feiring. Legger en link på sida mi så blir det to lodd på meg. Spennende med et slik påskekalender.
  Mitt råd for godteri til påske er å dele opp masse spennende frukt. Det finnes jo så mye å velge mellom. Sette det på bordet sammen med litt Kesam vanilje. Dypper en frukta i kesamen behøver en langt fra noe annet godteri.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 4. Hej! Hittade din sunda blogg också och är gärna med här också och tävlar. Tar 3 lotter här också.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ett år som "slankeblogger"!

  Jeg blir veldig gjerne med i feiringen her også, og tar 3 lodd da jeg også er følger og har linket. :o)

  Som Fjordheim skriver, er et godt råd til sunt "godteri" å kutte opp frukt for så å dyppe det i vaniljekesam. Vi pleier å lage fruktsalat hvor vi tar en spiseskje kesam i skålen sammen med fruktsalaten. Ellers forsøker jeg å spise en banan i stedet for sjokolade hver gang søthungeren melder seg, det stagger litt av den. :o)

  SvarSlett
 6. Hei og gratulerer med ett årsjubileum og kjempeflott resultat. Jeg begynte selv på GR kurs i september og har fulgt denne bloggen siden da. Har vært på GR tidligere, men aldrig fullført helt til mål. Denne gangen skal jeg nå målet (har -16 kg pr i dag).

  Påsken er jo tid for tur og mange skal ha med seg sjokolade, appelsin og kakao. Mitt råd er en termos med god fruktte i stede for kakao, en pakke med rosiner i stede for sjokolade, appelsin er jo sundt og godt. I tilleg smører jeg nistepakke med grovt brød, ost og skinke som kan varmes over bålet i aluforlie (i stede for pølsene). Kjempegod turmat!

  Jeg har lagt meg til som følger og linket. Jeg tar 3 lodd:)

  SvarSlett
 7. Du er så flink!! Jeg prøver sjansene mine, og tar to lodd her også :)

  SvarSlett
 8. Heisan
  Eg treng å vinne noko sunt, og tek 2 lodd på denne bloggen òg. Roede har gjort meg maaange kilo lettare, og eg har verkeleg lyst å vera så lett framover også :P
  Siri

  SvarSlett
 9. Hei
  Gratulerer så mye med alle dine besøkende!
  Spennende med lotteri, gleder meg!
  Lykke til videre!

  SvarSlett
 10. Gratulerer med jubileum. Jeg blir følger hos deg nå. En flott blogg jeg er innom og leser:d

  Jeg er også en slanker og trener. Din blogg inspirerer meg.

  En god påske snacks er: vanilje kesam og appelsin i biter:D Fantastisk godt:D Litt kiwi oppi gjør det enda bedre:D

  SvarSlett
 11. Det er med blandede følelser jeg besøker denne bloggen her, den har nemlig en viss slik oppvåkningsfunksjon. Jeg har gjort mye av det samme som deg, gikk ned 35 kilo og så kom sikkert 15 på igjen. Og de går jeg ikke ned like fort som de forrige, for mange av de gode vanene er jo allerede etablert, det er bare det at jeg spiser for mye av vanlig mat. Så dette semesteret når jeg bor på studenthus og ikke kan lage mat selv, så fokuserer jeg heller på å spise sunnest mulig i matsalen samt trene 4-5 ganger i uken. Så får jeg heller telle kalorier igjen til sommeren når jeg kan kontrollere hva maten lages av og ikke.

  Jeg legger meg iallefall til som følger, så har jeg enda noen stikk til samvittigheten.

  SvarSlett
 12. Hei Tirben.
  Så glad jeg ble da jeg så du var på tråden.
  Det er kjempeflott å lese om deg og du gir meg motivasjon til å holde fast mot målet -Jeg har klart å gå ned 17,7 kg. og det er jeg glad for . Jeg har fibromyalgi og det har vært og er en kamp i perioder, men det jeg har lært og lest og leser på tråden er så flott at det gir mot og krefter til å klare de dårlige dagen og deg har jeg fulgt i ny og ned både på tråden og her bloggen din. Har også vært inne på brit,s puslerier og det inspirerer -vær sikker .
  Jeg ønsker deg lykke til videre. Du er så fokusert og glad så dette er noe vil klare å holde. Vi er jo vår egen sjef og det viser du tydelig.
  Hurra for deg--
  Jeg har bare en mailadr. håper det er ok
  Hilsen mia53-
  miaogl@portalen.no

  SvarSlett
 13. Gratulerer med 1-års-blogg-dag! Jeg har ikke fulgt deg hele året, men du/bloggen ble fort en fast post da jeg først oppdagen den!! Jeg (håper jeg) ligger et halvt-helt års tid bak deg.... og synes det er veldig inspirerende å lese det du skriver; både til nå på vei ned igjen, men ikke minst videre, både som kursleder og som vektstabiliserer.

  Takk for flott blogg, og riktig god påske :-)
  Hilsen fra Marit

  (kan nås på marit_h_e(at)hotmail.com

  SvarSlett
 14. Gratulerer med 1 års blogg! Det er imponerende å se tilbake på begynnelsen av denne bloggen din hvor mye som har skjedd. Du har vært kjempeflink og jeg tror helt sikkert at du er en veldig god og inspirerende kursleder. Jeg har vært innom hos deg her innimellom, men nå har jeg lagt meg som følger. Og jeg har linket om lotteriet ditt. Da blir det vel 3 lodd på meg. Du er en raus person :)

  SvarSlett
 15. Jeg sier bare lykke til videre, og det er flott å kunne lese her inne hvordan du har hatt det og hva som skjer.
  Har linket til deg om dette for flere dager siden jo, men rett og slett glemt å kommentere her.
  Hjelp, følger av bloggen din er jeg jo og - hallo.
  Travle tider kanskje? :)

  SvarSlett
 16. Hei Brit

  Jeg er en ivrig følger av din supre blogg. Må bare si at du er en fantastisk inspirator. Nå har jeg ikke egen bloggspot, men har lagt inn enn link på tråden jeg er medlem av på Grete Roedes vektklubb.(Håper det kvalifiserer til 3 lodd c",) )Er bare så imponert (og bitte litt misunnelig) av ditt fantastiske vekttap.
  Lykke til videre med stabilisering av vekten samt som kursleder. Så fint å kunne følge deg videre her inne.

  Klem fra Yanthi

  SvarSlett
 17. Det er en flott blogg du har, og jeg skjønner godt at mange som holder på å jobbe seg ned i vekt - eller leter etter motivasjon for å klare det - er innom deg.

  To lodd til meg, takk!

  SvarSlett
 18. Gratulerer med jubileum og knallbra vektnedgang!

  Det er så mye lettere for oss andre når vi hører om de som klarer det! ;)

  SvarSlett
 19. Gratulerer med jubileet...jeg har også jubileum i dag.Det er hele 25 år siden min datter ble født:-))

  I påsken blir det endel pølsespising når vi er på tur,og ved bålbrenning ved hytta.Jeg bruker kyllingpølser istedet for grillpølser-mye bedre,og grove pølsebrød.

  mvh Wenche

  SvarSlett
 20. Dette er virkelig imponerende! Fant link til denne bloggen på vektklubben, og ble imponert og inspirert. Selv har jeg gått ned 17kg fra april i fjor, og er nå i gang med de neste 17 :) Innspill slike som dine er en herlig motivasjon til å fortsette! Tusen takk for at du deler med oss andre :)

  Ragnhild

  SvarSlett
 21. Gratulerer! Legger meg inn som følger med intensjon om å bruke bloggen din som inspirasjon på veien mot et tilsvarende mål!

  SvarSlett