onsdag 5. august 2009

En sommerferie er nesten over:)

Denne sommeren har til nå ( for den er ikke helt over:) ) vært fantastisk når det gjelder gode opplevelser. Maren spillet ble utrolig bra, kjent med mange nye hyggelige mennekser. Prøvd meg som skuespiller , fikk sunget masse og forestillingene fikk veldig gode tilbakemeldinger . 1200 såg spillet i løpet av de 7 forestillingene.
Rett etter Maren drog heile familien på seiltur nedover mot Møre i 100 år gammel listerbåt. Vi var tilsammen 11 med stort og smått + en hund. Båten er åpen, så været er alltid et spenningsmoment. Men vi var stort sett heldig og med godt humør og mannfolk som er er praktisk og løsningsorienterte gikk dette supert.

Det er ikke akkurat så mye trimpoeng enn får samlet på en båt, men litt aktivitet kan man gjøre nemelig yndlingshobbyen min strikking:)

Maten trenger ikke være så usunn siden man kan bare slippe snøret ut og hente inn de deiligste produkter til gode retter. Her koker vår urteseigryte. Men ellers ble det nok MANGE UTSKEIILSER, det ble både litt mer vin, litt kjeks og det farlige stoffet SJOKOLADE.

Min mann og svoger er ekte friluftsmennesker og det er nok takket være dem at turen ble så flott. De finner fantastiske overnattingsplasser på perler vi ikke trodde fantes. De slår opp leirplass til oss i en fart og da over lever også slike urbane folk som meg også, som egentlig er redd for alt i naturen:) Her er en av plassene, lang sandstrand, nydelig bukt. Sigurd brukte timevis på å bade og å grave:)

Men så over til de harde faktene og en oppsumering av ferien når det gjelder slanking.
I ukene med maren gikk jeg ytterlige ned , helt ned på 89.6, men da spiste jeg nesten ikke.
Etter seilturen sist uke var jeg gått opp 3 kg 92.6. Ble nesten hysterisk, men det var egentlig ikke noe sjokk. Det værste var å komme ut av den vonde sjokoladevanen. Jeg konstaterer det igjen , må bare holde meg unna det stoffet. Søndag kjørte jeg unger på korpsskole og på hjemveien handlet jeg masse sjokolade. I løpet av turen innhentet heldigvis fornuften meg. Jeg stoppet og HEIV ALT, det føltes godt. Etter dette har alle mine gode rutiner kommet i gang i gjen og idag viste vekta 90.8 og DA er jeg FAKTISK FORNØYD MED FERIEN.Det er en måned siden jeg sist var innom bloggen min og registrerte og i forhold til det er resultatet NED 1.4:) Og nå er jeg glad det fortsatt er litt av ferien igjen på hjemmefronten, det blir tid til både maling og fiskematlaging:)

3 kommentarer:

 1. Hei : ser ut som om dere har hatt en kjempe fin ferie.. ja de e sikkert mange fine viker og sandstrendre nedover kysten .. så i alle fall velidg fint ut der Sigurd var .. koselig:)

  Så flink du he vært.. tatt i betraktining av at du he vært på ferie og de har vært sommer så e nå dette kjempe bra.

  Stå ¨på Brit.. dette klarer du.. ska heie deg fremvoer.

  Jeg har foresten skrevet min siste blogg på gr der skriver jeg litt om hva som ska skje fremover.. kommer også mere innom dette etter hvert i bloggen min selv også.

  Ha ei flott uke:)

  Og nyt de siste ferie dagene !!!

  Klæm

  SvarSlett
 2. Ser ut som om du har hatt en flott ferie! Spennende tur og flotte bilder!
  Syns du har vært kjempeflink jeg, superslanker'n du!!!
  ;-)))
  Turid;)

  SvarSlett
 3. Så ut som en kul båttur det der da. I listerbåt. Hadde ikke fått meg med, men om jeg ikke hadde vært så båtsyk tror jeg at jeg hadde synes en sånn tur var gøy.
  Eller så må jeg skryte å si at du har tatt noen fornuftige valg i matveien. Hadde ikke vært jeg som hadde klart å HIVE SJOKOLADE!!!!! *sjokk*
  Men absolutt det mest fornuftige valget, etter det å faktisk ikke handle det i det hele tatt. ;D

  SvarSlett