torsdag 20. august 2009

Er på vei til å bli ny utenpå

Sist uke brøt jeg 90 grensa og da kommer jo ny kleseske frem. Og nå begynner virkelig fargeklattene av mine klesplagg å tre fram. Klær som gjør meg glad og faktisk også omgivelsene.
Jeg er en typisk gjemme meg i alt det sorte når jeg er stor. Når jeg var lærer i en 1.klasse for mange år siden var det ei jente som sa: Brit har du bare svarte klær? Og slik har det vært i mange år. Men egentlig er jeg jo en sprudle jente i klesveien. Ei ordentlig jåleberte. Når jeg var barn og ungdom elsket jeg å pynte meg og ikke minst kle meg ut.
Når jeg har startet opp med mine gå ned i vekt prosjekt har det første tiltaket vært: PYNT DEG.
For når vekta går opp, går også selvbilde mitt ned og tilslutt har ikke bare kroppen forfalt men også hele mitt ytre. Men jeg må bare innrømme det er så mye mer MORRO å pynte seg, jåle seg , vakre seg når kiloene er forsvunnet. Hele meg strutter fortidene av energi og glede.
Og for meg som var i dødskyggens dal i jan - mars er det HÆRLIG å kjenne det bobler igjen.
Dette er første uka på jobb og det er mange jeg ikke har sett siden i starten i juni. Det er ikke mer en 5kg ned siden det men en skulle tro jeg minst hadde gått ned 20 bare i løpet av sommeren i forhold til all oppmerksomhet jeg får. MEN det jeg tror folk egentlig ser er utstråling, energien, at jeg er glad. Kjenner nesten jeg går på en helt annen måte.

Hvorfor holder jeg nå på denne bloggen og fremhever meg selv. Er det en fulstendig egotripp??
NEI, det viktigste med denne bloggen er at jeg skal kunne gå tilbake hvis jeg i det skulle finne på den galskapen å gå fulstendig beserk i matveien igjen. Jeg vil minne meg på hvor glad jeg var når kiloene gikk ned , jeg vil minne meg på hvor forfedelig jeg synes det var når jeg lot kroppen forfalle.

Denne uken ble det 0.7 kilo ned- vekt nå 88.4. Tilsammen mistet 26.6, har igjen 13.4 til ønsket vekt.
Da skal jeg svinge malerkosten over mitt kjøkkengulv. NYE TRIMPOENG!!

4 kommentarer:

 1. Å så flott du er! Dette må være alldeles herlig!
  Kos deg med ditt nye jeg, og nyyyyyt all positiv oppmerksomhet!
  Klem fra Turid;-)

  SvarSlett
 2. Hei :)

  Gratulerer med et fantastiks resultat Brit:):)

  Og så kjekt da å få åpne den ene esken etter den andre med klær. kjempe greier.. skjedd en stor forvandling med deg ser jeg ut i fra bildene.

  Ja og de e noe med de,, har man fargerike klær så utstråler man litt energi og glede.

  Selv blir jeg så blid og glad av å gå i klær med farge på.. jeg like ikke sort.. greit nok bukser og slike ting.. men topper og slikt skal og vill jeg gjerne ha i lit sprelske farger.. jeg blir glad selc når jeg har på meg noe som har lyse fine / skarpe farger.

  ha ei flott helg ;)

  Klem

  SvarSlett
 3. Du er kjempegod på det du gjør!!! Og veldig raus som deler det med oss andre, - det er faktisk veldig verdifullt også for andre som har reviderende livsprosjekter, og som også kan finne på å falle over i "den galskapen å gå fulstendig beserk i matveien igjen".

  Takk for spennende lesing, og masse lykke til videre!


  Hilsen fra Marit

  SvarSlett
 4. Utrolig hyggelig å være innom her igjen Brit og så flot du avr på det bildet fra tyvende august, de røde, supert..Når det blir slik føler man at slitet og valgene er verdt det!

  SvarSlett