lørdag 15. august 2009

Eplepremie og 25 kg bort fra min kropp!!:)

Denne uken har det tatt litt tid med oppdatering av ukas resultat i bloggen min. Grunnen er gledelig!!: NY PREMIE grunnet NY VEKTTERSKEL. Brøt 90 grensa og havna på 89.1. Mistet 25.9 kg siden 25 februar:)

Men problemet var at jeg ikke var ferdig med eplesokkene mine, så jeg har strikket i hardt og stort tempo ( sikkert fått ekstra trimpoeng).

Har jo vært å lukta på 80 tallet før ferien starta på ordentlig , men skjønte jo at det kom til å bli en kortvarig lykke:( Nå håper jeg at jeg får være her på 80 i tallet og være ferdig med 90 tallet FOR GODT:)

Denne uka har hovedaktiviteten vært kaoskontroll på kjøkkenet. Gått igjennom alle skoffer, skap, hyller. Kastet og ryddet. Det ble 2 søppelposer papir/aviser, 4 poser annen dritt, 2 poser mat!!! og 2 esker til loppemarked!! Men nå er mine hyller og skap nesten ikke til å kjenne igjen.

I dag er det i gang med å male kjøkkenet. MEN mye som må gjøres før maling kan settes i gang. Har vasket alle vegger og lister med husvaskmiddel, siden blir det å feste markeringsteip og deretter MALE. ( det her blir forøvrig et lass med trimpoeng!!!:)

2 kommentarer:

 1. det er mitt høst prosjekt, Etter vi flytta hit rett før jul i 07 , så havna alt i nærmeste skap og siden kjøkken her er mye større enn det vi hadde .hHr det bare blitt stående . Og 2 mennesker trenger ikke 10 service, osv. Vi er fremdeles mange når alle er samla men det det er ikke så ofte. Grattis med kg.
  Jeg har klart nesten 80 ved egen hjelp , uten Grethe Rode , ( prøvde det, 25 ned og 30 opp) jeg måtte legge om helt , og ikke leve på "kur". Slankeoprasjon ble bestilt av legen men kunne avlysese .ER nå ferdig med nesten alle oprasjoner som en må ha i ettertid pga løs hud, Lykke til. Nå ser ikke jeg noen STOR dameher , men et menneske med stort smil og livsglede . Elsker strikke jeg også men går litt på sparebluss av ulike årsaker , ( ikke slankerelatert) Lykke til .F.

  SvarSlett
 2. Hei :) så flink du e Brit.. gratulerer.. du e et eksempel på at dete går ant..kjempe bra:)

  Følger med deg og heier deg videre.

  Klem

  Ps har lagt inn litt fraa min slankehistorie på min blogg m.m.

  SvarSlett