torsdag 9. juli 2009

Oppstart Grete Roede kurs 3.

I går startet jeg opp med mitt tredje grete roede kurs på internett. Er veldig glad for at jeg får muligheten til kurs nå i sommer også. Selv om jeg synes det går veldig greitt fortiden med å leve sunt og riktig er det en sikkerhet å vite at jeg har et lite system rundt meg hvis det skulle skli ut.

En annen god venn i denne vektnedgang prosessen er mitt målbånd. Det trenger jo ikke alltid bli de store utslagene på vekta, men ofte er det likevell kommet bort noen cm og slikt hjelper jo på motivasjonen. Siden det er oppstart på nytt kurs kommer en liten rapport om hvor mange cm som har forlatt min kropp siden oppstart på kurs i mars
Hals 34 - 32 forsvunnet 2 cm
Overarm 37 - 31,5 forsvunnet 5,5 cm
Bryst 108 - 97 forsvunnet 11 cm
Midje 105 - 88,5 forsvunnet 16,5 cm
Ende 124 - 109,5 forsvunnet 14,5 cm
lår 75 - 66 forsvunnet 9 cm
Tilsammen har nå 58,5 cm av et eller annet forsvunnet fra min kropp:):):)

Denne mellomuka gikk jeg ned 1.1 kg- er nå på 92.2 kg, gått ned 22.8 kg og har igjen 17.2 :)
Min store utfordring denne uka har vært å få i meg nok mat!!! Trodde aldri jeg skulle komme i den problemstillingen!! har vært nedi 1200 kalorier pr dag og da vet jeg av erfaring at kroppen min kommer i sparebluss. Grunnen har vært at jeg er med på Spel i nabokommunen. Spelet om Maren. Har vært øvinger fra ettermiddager til kveld og da har jeg ikke fått i meg middag i rett tid, alt har blitt forskyvet og måltider som kveldsmat har det ikke blitt noe av. Heldigvis begynte de med et varmmåltid nå mandag og da fikk jeg opp inntaket med en gang i overkant av 1400.
Vil dere lese mer om maren og spelet kan dere ta en titt på HER
Neste onsdag er det premiere. Jeg gruegleder meg. Har ikke noen stor rolle, men strevsomt nok for en som ikke er skuespiller!!

6 kommentarer:

 1. Hei :) oiii må si de går nedover med deg..kjempe bra:):) De e så morro å følge deg.

  Ja skjønne at de kan være en utfordring å få i seg alle maten når tiden e travel.. når en driv og øver slik som du gjør nå. Men du e nå klar over de og da regne jeg med at du også tenke over løsninger for å få i deg nok mat.

  Nå har jeg endelig fått kommet meg skikkelig i gang med bloggen min jeg også. He lagt inn en del turbilder som jeg har tatt på de turene jeg har vært på og etterhvert nå ska jeg også begynne å skrive litt mere.

  Ska melde meg på internett kurs på grete rode i august, så får vi nå se hvordan de går.

  Ha en flott dag og uke og lykke til med spillet :):)

  SvarSlett
 2. Så flott at du går ned i vekt. Flott nedgang.
  Ser du deltar på Marenspelet, hvor er du fra? :)

  SvarSlett
 3. Wow, du er utrolig flink! Og saa mange cm som har forsvunnet...kanskje jeg skulle maale meg med maalbaand jeg ogsaa..hmmm!

  Lykke til med marenspelet:)

  SvarSlett
 4. Så gøy å finne din blogg å følge din vei mot målet. Jeg har akkurat startet på kurs igjen. Kommer innom igjen og ser...

  SvarSlett
 5. Er så imponert...
  Lykke til!
  Ha ei flott helg!
  Den grøne kjolen var flott ;-)

  SvarSlett
 6. ramlet tilfeldig innom bloggen din. ville bare si at jeg syntes du er fantastisk flink som har stått på og gått ned så mye! Stå på videre, knallbra.

  SvarSlett