onsdag 6. mai 2009

Ferdig kurs 1

Ferdig med kurs 1 i dag.
Det er med litt blandete følelser. Fornøyd med vektnedgang totalt sett fra oppstart for meg selv 25.02 til nå, men denne uken ble resultatet OPP og ikke NED:(
Fikk ikke rapport sist uke fordi jeg har vært på ferie tur på mine hjemtrakter og i konfirmasjon.
Hadde fin vektnedgang sist uke før jeg dro med 1.1 kg ned til 103.8, men denne uka ble det altså opp 1.5 kg og havnet til slutt på 105.3 kg...
Har ingen forklaringsproblem. Svaret er nemelig ALT FOR MYE SØTT OG FOR LITE TRIM.
Jeg har altså greidd meg gjennom Londontur, Påskefeiring og 50 års lag, men hjemme besøk til mor og konfirmasjon stod til STRYK KARAKTER. Her låg det mange gamle dårlig vaner som bare spratt fram og hjernen ble innskrumpet til en inteligens nivå på under 10..
Søndag ble en veldig BLUE dag, mest forbanna på meg selv for at jeg er så indelig DUM, vet jo hvor lei meg jeg blir og hvor dårlig jeg føler meg et slike spise raider jeg har hatt de dagene..
Nå har jeg lagret denne erfaringen på ny i min harddisk , og håper denne ikke faller ut eller for et nytt totalt kræsj av drålige virusangrep....
Jeg VIL VIL bli en mindre Brit, derfor bretter jeg bare opp armene igjen og GLEDER meg til KURS 2 som starter neste uke.

2 kommentarer:

  1. Jeg syns du er flink som klarer å holde motet oppe, til tross for bittelitegranne opp siste uken. Hjem til mors mat og i konfirmasjon, hjelpe meg DET skulle nesten bare mangle!
    Stå på på kurs nr 2. Ønsker deg masse lykke til!

    SvarSlett
  2. Så godt at du er tilbake. Sett en strek over de siste dagene og fokuser på nytt på det du vet du kan.

    Men.... mener å huske at du skrev at du skulle bruke 3 år på denne livsendringen din. Du har jo vist gang på gang at du er fryktelig flink til å gå ned og ti kilo er mye på et kurs. Husk å få med både hodet, hjertet og magen denne gangen. Skal være flinkere til å titte innom deg for å heie. Ikke for det, akkurat nå er det din ståpå vilje som motiverer meg :o)

    SvarSlett