søndag 24. mai 2009

Eple motivasjon

Når man går grete roede kurs er epler vesentlig, selvfølgelig fordi det er sunt, men det blir også brukt som motivasjon f.eks ved samling av trimpoeng. På vektklubben har du ditt eget epletre som fylles opp med nytt eple hvert 7 trimpoeng. Når man har kommet opp til 98 poeng for man utdelt nytt tre osv. Jeg har faktisk kommet meg opp i tre nr 3 siden 25.februar i år og det er jeg jo selvfølgelig fornøyd med.
Annen motivasjon som epler blir brukt er ved vekttap først på - 10 kg og deretter hvert femte kilo. Jeg har jo allerede gått ned 10 kg HURRA. og hadde jeg da vært på lokalt kurs hadde jeg fått mitt første eple klistermerke på kursboka. Slik er det ikke ved interenttkurs som jeg går nå, derfor har jeg bestemt å lage mine egne eplepremie produkter innen strikking siden det er min store hobby.
Så her presentere jeg mitt første epleprodukt for - 10 kg. En eplebeskytter slik at eple ikke får brune flekker eller andre skader når jeg har med epler på tur, på jobb, på reiser:)Neste eple produkt kommer ved -15kg og det kan skje allerede neste uke!!!:)

3 kommentarer:

  1. For en tøffing du er! Nå har jeg lest gjennom hele bloggen din, og føler meg bedre rustet til å ta tak i egen vektnedgang. Sjokoladen kuttet jeg for en uke siden (det høres ikke så lenge ut, men på den andre siden er det helt fantastisk) og kommende uke skal jeg gå en skikkelig tur hver eneste dag, er planen.

    Jeg kommer nok til å følge deg fremover også!

    SvarSlett
  2. Næmmen har du sett så søøøøt! Denne var bare kjempe kul. :D

    SvarSlett