lørdag 2. januar 2010

Nytt år og nye muligheter

Julen er over og endelig starter 2010 med alle de muligheter , håp og forventninger som ligger forann oss. I dag har jeg laget plakater med reklamering for roedekurs her på Frøya i januar. Allerede fått mange påmeldinger og gleder meg stort til å starte kursing i uke 2:)
De som leser dette fra Frøya/Hitra meld dere på via brit.vie@greteroede.no
Kursdagene blir
Mandag ,Mausund skole kl.17.00, oppstart 11.janaur
Mandag, Klubben grendahus kl.20.00, oppstart 11.janaur FULT
Tirsdag, Klubben grendahus kl.18.00, oppstart 12.januar
Onsdag , Nabeita skole kl.18.00, oppstart 13.januar
Onsdag, Nabeita skole kl.20.00 , oppstart 13.janaur

Og hvordan har det så gått med meg i julen.. hm det er vel ikke akkurat nå skryte innlegg som kommer , men jeg har kosa meg , spist masse god mat og helt sikkert lagt på meg 5 kg. Bestemte meg allerede lillejuleaften at neste veiedag blir ikke før 6.januar. Starter for fult med veiing av mat, trim og alle de gode rutinene mandagen. Har begynnt litt allerede med fruktbollen min om morgen og lunsj innen kalorimengden , men resten av kvelden har det blitt både god middag, godis og god drikke:) Er veldig motivert med å fortsette med de gode vaner og gleder meg til å lære meg å leve slik jeg er nå:)

5 kommentarer:

 1. Ja jeg sitter å koser meg med potetgull nå. Men på mandag er det slutt. Da er det rett på trening fra morgenen av og andre matvarer skal inn i huset. Har vært på vekta og ser at jeg ikke ahr lagt på meg noe særlig. 1.kg syns jeg ikke er mye. HAr jo trent to dager i uka dei siste to ukene også. Så det har niok hjulpet i tillegg til at jeg selvsagt ikke har spist som jeg brukte å gjøre før.
  Lykke til med kursene :)

  SvarSlett
 2. Hei Brit :) Godt nytt år!!!


  Tusen takk for den koselige gaven jeg fikk hos deg, koselig julebrev og hilsen på pakken.. de varmet.

  ja du går en spennede tid i møte du nå, som kursleder for grete rode, med nytt kurskonsept og de hele, men dette klarer du .. har jo mange erfaringer å dele med dine kursdeltakere.

  Er jo en fin måte å klare å holde vekten på dette da og å leve med den gode livsstilen du he lagt deg te.

  Dette klarer du,,, gleder meg til å høre hvordan de går fremover med deg.

  Ha en fin søndag videre :)

  SvarSlett
 3. Hei Brit, jeg er så imponert. Har kun vært innom hobbybloggen din tidligere (fast leser), men i kveld tittet jeg innom her også. Så flott en reise du har gjort. Du må være kjempe stolt av deg selv. Det har du all verdens grunn til :D

  SvarSlett
 4. Så utrolig flink du har vært:-) Jeg har prøvd meg på grete roede før og gått ned endel, men aldri fulført ordentlig fordi jeg har blitt lei underveis eller funnet på andre teite grunner.... Nå tenker jeg veldig på å melde meg på et kurs, og da et maxi-kurs... Du er til inspirasjon for andre, og så skal du holde kurs for andre, det er jo bare supert! Jeg har lagt til hobbybloggen din hos meg, så da titter jeg innom her også. Lykke til med å holde vekten:-)

  SvarSlett
 5. Hei og gratulerer med utrolig innsats og imponerende vekttap! Fant bloggen din via Google og har nå lest den fra begynnelse til slutt! Dette inspirerer; jeg har selv noen kg å gå ned for å oppnå normal BMI og skriver egen helseblogg knyttet til min hverdagsblogg!
  Velkommen på besøk! Spesielt tror jeg du nå har inspirert meg til å trimme mer!
  Ønsker å legge bloggen din inn på min bloggeliste og håper at det er iorden for deg?
  Varme lykkeønskninger videre!

  SvarSlett