onsdag 23. desember 2009

JEG HAR KLART DET!! 40 KG NED!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det er mulig det er nissen som har hjulpet meg på veien. Kanskje han har vært flink å gjemt godteri i hele år slik at jeg ikke har funnet det når jeg hadde lyst på det?? MEN JEG HAR I HVERT FALL KLART DET. I dag viste vekta 74.5 kg og jeg har gått ned det fantastisk tallet 40.5 kg siden 25.februar. Det er ubeskriverlig, det er hærlig , det er lykke. Det er så fantastisk at jeg nesten sitter her å griner.
Jeg er likevell realistisk i hodet mitt og skjønner at 2-4 kg smetter på nå i julhøgtiden, men jeg har også lært gjennom året at tar jeg tak i de med en gang og ikke lar det gå over en uke forsvinner de like fort som de kom på. OG DET HAR TENKT Å GJØRE!! Ikke flere ganger med at kiloene skal snike seg innpå kroppen.
Jeg er veldig fornøyd med meg akkurat nå og i 2010 starter prosessen å leve stabilt med mine 75 kg. Det er blir spennende utfordringer.

Takker for ALLE oppmuntrende kommentarer, det har hjulpet utrolig på motivasjonen den siste uken at dere har vært innom og lagt igjen disse kommentarene:)
Ønsker alle en riktig god jul. Regner med jeg kommer innom med litt julenytt og bilder i løpet av romjulen når tiden strekker mer til:)

6 kommentarer:

 1. Fantastisk! Du har vært utrolig flink!!
  Et par kg ekstra i jula kan man vel være overbærende for, så man kan kose seg litt i jula:) er jo bare jul en gang i året, og det går an å kose seg med måte, det gjør jeg:)

  God jul!!

  SvarSlett
 2. Du har vært superflink! GRATULERER!

  Ønsker deg og dine en riktig god jul;-)

  SvarSlett
 3. Det er fantastisk!! JEg griner sammen med deg! Mitt år skal bli 2010...da skal jeg ned 30 kg og håper jeg skal klare det :-)
  Du er en ubeskrivelig motivator :-)

  SvarSlett
 4. Gratulerer!! Du er utrolig flink!!
  Du har virkelig gitt meg inspirasjon.
  Klem : )

  SvarSlett
 5. Herligheten, stå på;) Og så flink du har været Brit!

  Nyyyt livet og musikken ;)

  SvarSlett
 6. Sinnsykt! Må være fantastisk deilig følelse å ha slanket bort en veldig tynn person! Hihihi!
  Lykke til med å holde vekten i 2010. :D

  SvarSlett