onsdag 2. desember 2009

Gave fra JULEVEKTKALENDEREN :)

Nå har jeg ikke akkurat en julevektkalender. MEN det var en glede å gå på den i dag å se at 1.3 kg har forsvunnet, det var den beste gaven jeg kunne få i noen som helst julekalender i dag.
Nå mangler jeg plutselig bare 300 gram til at det står normalvektig på min BMI:):)
Ellers må jeg bare jeg takke og takke for alle de hyggelige kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått etter artikkelen i Hitra -Frøya.
Jeg grudde meg litt på forhånd, det å blottstille seg slik var litt skummelt, men i ettertid har det bare vært en stor positiv opplevelse:) Kanskje det har gjort til å vekta dalte ned i skjul denne uka- jeg har stort sett vært et stor smil etter artikkelen og gledemorfiner gjør jo kroppen bare godt:)


Sist uke ble det nesten 3 dager bytur, julegavene er stort sett i boks. Jeg ga meg selv også en premie ved en laaang tur til frisøren og ble kjempe fornøyd med resulatatet. Fresjet opp med farger både på hele stasen og noen tøffe orange striper gjør at jeg møter desember med fornyet energi:)

Hvis noen er interessert i å lese artikkelen kan dere sende en mail til meg på brithest@hotmail.com. Jeg får ikke lagt den bloggen men har nå klart å skanne den på et word dokument slik at den er noen lunde leselig.

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med vektnedgang!
  Så deilig å nesten være normalvektig, du er heldig som har kommet så langt!

  Du ser fantastisk ut!

  SvarSlett
 2. Vil bare si at du ooooooooser inspirasjon!! Tusen takk for at du deler reisen din med oss andre. det hjelper å se at det er flere som er i samme båt som meg og som klarer å slanke seg.
  Er selv nettopp startet opp med Grete Roede og skal ned 30 kg!

  SvarSlett