tirsdag 15. september 2009

Oppstart Grete Roede kurs 4

I dag starter jeg opp på kurs 4:) Denne mellom uka gikk jeg ned eller tuslet meg ned 0.3 kg. Men det var NED og ikke opp så da er jeg strålende fornøyd. Må vel begynne å belage meg på at kiloene sitter mer fast og at det blir en hardere kamp å få vekk de sist 9,5 kg. MEN jeg skal stå på videre, ønsker så inderlig å oppnå mitt mål.
Ellers anbefaler jeg internett kurs hvis ikke du har kurs i nærmiljøet ditt. Det beste er jo å få dirkete oppfølging, men har du ikke muligheten til det så er internett helt ypperlig. Det er ikke til å komme bort i fra at det krever mye indre motivasjon fra deg selv. For meg har det hjulepet med denne bloggen + å være aktiv i vektkubben.
Så her fortsetter jeg med bok 4 , nytt internett kurs og forhåpentligvis enda flere kiloer bort fra min kropp.
Ser at mange er innom, hyggelig, håper noen finner motivasjon til å komme i gang med sin egen livsendring:) HA en strålende uke alle mann!!

6 kommentarer:

 1. Lykke til med kurs 4!

  Du er snart ved målet nå! Hold ut!
  ;-)

  SvarSlett
 2. Denne bloggen likte jeg. Har vært innom den andre bloggen din noen ganger. Liker den også. Men når en sliter med disse kiloene som skulle vært av i går, så er det veldig fint å kunne lese litt om andre som har klart det. Skal gå igjennom hele denne bloggen senere i dag. Men nå må jeg støvsuge soverommet(samle litt trimpoeng)
  Gratulerer med et flott resultat. Jammen kan du være stolt. Klarte ca 25 i minus en gang. Men det meste av det kom på igjen i løpet av etpar år. Er heldigvis på vei ned igjen nå.
  Sakte men sikkert.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 3. Nå har jeg lest igjennom hele denne bloggen. Og ja, jeg opplevde også det med at hodet ikke fulgte med kiloene. I mine tanker var jeg fortsatt stor. Selv om jeg hadde gått ned over 20 kg. Spørs om jeg må prøve å få tak i den boken du anbefalte. For det der er ikke lett. En ser i speilet at en er mindre, men ikke liten nok. Håper detkan hjelpe litt at jeg trener mer nå enn jeg gjorde sist. Har vel egentlig bestemt meg for at det viktigste nå er trening, ikke vekt. Og det er pga pusteproblemer jeg har etter en feil etter en operasjon. Har delvis lammelse i stemmebåndene som gjør at jeg har liten pasasje for luft. Og trening er et mye større ork enn det var før operasjonen.
  Ja nok om mine plager. Bloggen din inspirerte meg i hvertfall, så jeg skal følge deg.
  Lykke til videre :)

  SvarSlett
 4. Lykke til på med kurs nummer 4! Har tatt et kurs selv, men kom ikke lengre enn det. Pga diverse matallergier var det desverre lite vellyket, og jeg leter enda etter "vidunderkuren". Ikke lett når det er så mye å ta hensyn til. Men dette klarer du! Stå på! Kommer nok til å følge med her:)

  SvarSlett
 5. Hei Brit :) lykke til med kurs 4, dette går jo strålende, e så gøy å se at du lykkes:):)

  Dette klarer du, men som du sie de siste kiloene sitter godt, men e sikker på de at så motivert og så godt de går med deg nå så klarer du dette.

  Skal følge deg videre .

  Ha en flott mandag og uke:)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så masse med MINUS 30 kilo. Det er storveis. Du har en fantastisk motivasjon. Det er ikke lenge siden jeg bikket -30 kg selv og det er så fantastisk deilig. Nå er det kun 4 kilo til målet for min del, sjarmøretappen.

  Lykke til videre og stå på :)

  SvarSlett