onsdag 30. september 2009

Og vi rusler sakte nedover i høstensfarger

Oh Yeah I still here:)
Har vært uten fotoapparat en uke , og hadde en plan om en enkel mannekengoppvisning her på bloggen i forhold til nye antrekk kjøpt på loppemarked. Men uten foroapparat ble jo det litt vanskelig....Hvor for klær på loppemarked. JO FORDI kiloeskene mine begynner å bli tomme!! Har en eske til med div antrekk, men ellers begynner det å minke på klesbunken. Derfor har jeg prøvd å ta en titt på loppemarked for plutselig kan man jo finne størelser som passer:)
Og på et loppemarked fant jeg faktisk 4 klesplagg, kanskje litt vilt og uhemma for noen, men artig for meg:):) Jeg har nemelig blitt ei ordentlig jåleberte etter at kiloene har forsvunnet.
Det har jo lagt iboende i meg hele tiden, men det har liksom ikke vært samme motivasjonen 30 kilo tyngere. Nå er fotoapparatet tilbake, men det gjenstår enda å få tatt bilder, så forhåpentligvis i løpet av uka kan bilder dukke opp.

Og hvordan går det med vekten: Jo som overskrifter sier så rusler jeg sakte nedover.. Siste to ukene en halv kilo pr uke, 1 kg tilsammen, men det beste er at jeg fortsatt går ned likemye i cm som før. Det merkes med en gang på klærne jeg har, en cm utgjør plutselig en del på klærne mine.

I helga får jeg enda en motivasjonspremie- skal gå mannekeng på motoppvisning!! Har en venninde som er blitt utrolig dyktig på å designe og sy kjoler/tunika og nå skal hun vise sin høst kolleksjon på hotellet lørdag. Ta en titt innpå hjemmesiden hennes så kan dere se hva hun har laget tidligere. Jeg skal kjøpe den ene kjolen jeg går med, det blir min eplepremie denne gangen, ikke for det at det epler på men den er i hvert fall rød:) KOmmer helt sikkert bilde av det også!!

2 kommentarer:

 1. Du er jammen tøff som skal gå mannekeng!
  Sant det du sier, med at man får mer lyst å dresse seg opp når kiloene forsvinner. Er en evig kamp hos meg. Eneste positive med å være syk er at det går av noen kg. Merket i går når jeg handlet nye klær, hvordan jeg plustelig fikk lyst å fikse meg opp litt, nå som det er noen kilo mindre. Stå på videre!

  SvarSlett
 2. Ja det er en god følelse å gå i en vanlig klesbutikk eller på loppemarkede å finne klær som passer. I normale størrelser.
  Det er jo spennende med klær når en føler seg vel. Flotte kjoler du skal være med å vise frem.
  Du er flink som fortsetter å gå ned over så lang tid. Å holde motivasjonen oppe lenge er ikke bare bare. Men det går jo.
  Ønsker deg fortsatt lykke til :)

  SvarSlett