onsdag 2. september 2009

Om det regner og høsten er her bare sprader jeg rundt i glade klær:)

Min " nye" regnjakke kjøpt i fjor på Ellos for under 100 lappen i størrelse 42/44 er en glede å sprade rundt i på regndagene:) Glede for den er så hærlig i sitt mønster og glede for den er i størrelse 42/44!!!!
Resultatet denne uka er NED igjen. 1.1 kg og nå 85.8 kg- gått ned tilsammen 29.2 kg og har igjen 10.8 til oppnådd mål!!!!Og jeg er bare VELDIG FORNØYD:)

5 kommentarer:

 1. Skjønner godt du er fornøyd med et slikt vekttap. Det er jo bare fantastisk. Og med de fargeglade klærne er det ikke rart du stråler. Digger støvlene dine. Looking good! ;D

  SvarSlett
 2. Hei Brit :) en sto klæm te deg fra meg, dette e jo bare fantastisk. Du klarte de du. Håpe det går bra me de elers også.

  Klæm

  SvarSlett
 3. For en utrolig inspirerende blogg du har. Søt regnkåpe!

  SvarSlett
 4. Du har all grunn til å være fornøyd, du er kjempeflink, og en inspirasjon til andre (jeg) som trenger å gå ned i vekt.

  SvarSlett
 5. Naa maatte jeg ta turen innom bloggen din (lenge siden jeg har sett deg paa grete roede) men herlighet her ser jeg jo at ting fortsatt gaar unna! Du er superflink!:)
  Hvor mange ganger spiser du om dagen?
  O jeg lurer paa en ting, vi spiser som regel middag 6.30pm...burde jeg ta en broedskive foer jeg legger meg 11-12 tiden da?

  SvarSlett