onsdag 31. mars 2010

Redning på påsketur:)

Dette er redning for oss som vil ha noe søtt. Enten på skitur, fjelltur, tur i fjæra, på biltur, eller som kaffesøtt:)
En slik Turbar har 125 kalorier- og kan i nødenstilfelle brukes som et mellomåltid i disse påsketider:) Det smaker GODT.

11 kommentarer:

 1. De så gode ut! Jeg gleder meg over pakkene dine hver dag. Tusen takk!

  SvarSlett
 2. Hei:)

  Kjekt å ha noe å kose seg med når en er ute på tur...

  Ha ei flott påske videre:)

  SvarSlett
 3. Takk for tips. Jeg er typen som alltid må ha en liten nød-niste på lur når vi går på tur, selv om jeg spiste like før jeg dro hjemmefra. Som regel har jeg en brødskive, men disse hørtes gode og lettvinte ut.
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 4. Så den arikkelen på sol.no, som lenker til Grete.. Gratulerer så masse ! Har selv allerede gått ned 2-3 str. på tur :) Håper det går fint med vekta heretter!  Mange klemmer den innponerte:)

  SvarSlett
 5. Takk for at du er en inspirasjon uten like, selv om jeg er 20 år yngre enn deg:) Du ga meg håp :)

  SvarSlett
 6. tusen hjartleg takk! Det er 3-4 år sidan no eg har vore med på UKM no, den gongen laga eg mange ringar eg brukte og kom eigentleg til landsfinalen, men så fann dei ut at det var feil sidan dei hadde oversett at eg var for ung.

  m, slike med blåbær i har eg i skuleskapet for dagar med gløymd matpakke.

  SvarSlett
 7. Ja, nå har jeg smakt disse, fikk jo en i en av påskepakkene mine. De var kjempegode :) Jeg har endelig fått blogget om den siste delen av gavene, og vil bare få si tusen takk for alt sammen! Det var med på å motivere meg til å stort sett spise sunt i påska. Unna meg litt ekstra men gikk ned 200g den uka likevel. Nå er jeg i rute igjen og synes det er flott at en kan spise så mye god mat og gå ned i vekt. Ved å bruke slankedagboka på Vektklubben oppdager en at en ofte skal spise mer enn en tror. Nok en gang, takk for din inspirasjon!

  SvarSlett
 8. hei! så gøy å lese bloggen din! historien din er utrolig inspirerende. jeg har akkurat meldt meg inn i grete roedes vektklubben selv og har laget en blogg, og merker hvor betydningsfullt det er å "treffe" andre folk som gjør det samme:)
  stå på videre!

  hilsen medslanker

  SvarSlett
 9. De der vet jeg ikke om jeg har smakt - men har smakt noe lignende uten sjokolade på. Men jammen tror jeg disse er en flott erstatning for kvikk-lunsjen - selv nå etter påske :o)

  SvarSlett
 10. PS .. gratulerer med en så flott gjennomført vektreduksjon :o)

  SvarSlett
 11. Utrolig flink du har vært :-) Gratulerer med dine 50 kg....

  SvarSlett