fredag 26. mars 2010

Artikkel på greteroede sine nettsider:):)

I går kom artikkelen om meg på greteroede sine nettsider. Jeg må bare innrømme jeg er bitte litte granne stolt:):):) Eller egentlig VELDIG STOLT over at jeg har klart å gå ned 50 kg:):)
Bildet av meg og Jeanette Roede ble tatt på GreteRoede skolen i februar. Flott dame og utrolig blid,positiv og motiverende å bli litt kjent med. Det gjelder foresten hele GreteRoede administrasjonen. De brenner virkelig for å hjelpe og motivere slike personer som meg både når jeg var kursdeltager og nå som kursleder. Er stolt over å bli en del av det:):)
I påsken skal jeg komme med en del sunne førstehjelps tips i bloggen for å overleve denne høgtiden:) Gå inn på greteroede sin nettside så får du hele slankehistorien min:) Mitt motto i fjor det er mulig å gjøre det umulige mulig:)

8 kommentarer:

 1. Ja jeg leste om deg på Grete Roede siden, så gøy. Jeg fikk påskepakken jeg vant her i dag. Så spennende! Du har vært en inspirasjon for meg til å komme igang med slankingen. På grunn av mye tungt som skjedde i løpet av høst/vinter klarte jeg ikke komme igang før nå. Men nå er jeg igang og har gått ned snart 3 kilo. Da blir påskegavene fra deg en fin inspirasjon til å komme gjennom påskefristelsene. Jeg har dessuten bakt meg appelsinkake etter Grete Roede oppskrift og frosset ned i stykker, så kan jeg ta opp et stykke av gangen. Og nå er nesten all snøen borte her så da er det jo så mye enklere å gå tur. Ha en riktig god påske og tusen takk for påskegavene :)

  SvarSlett
 2. Eg blir så glad og inspirert av å lese bloggen din ! Helt fantastisk.. Gratulere så masse m alt:) Helt topp ! !

  SvarSlett
 3. Kjempeflott!
  Du har gjort en fantastisk innsats!

  Venter spent på påskens førstehjelpstips:)
  God påske!

  SvarSlett
 4. Jeg er i gang igjen.. -4.1kg. Wow, ikke mye, men i riktig retning i allefall!

  SvarSlett
 5. Du har all mulig grunn til å være kjempestolt - virkelig en bragd du har gjort. Skal lese om deg på sidene deres - jeg går på kurs og har tilgang til sidene. Og du har så rett; Grete Roede er det absolutt beste alternativet om man vil ha en livstilsendring (jeg kaller det ikke slanking, nei - det er jo en endring vi vil ha). Ha ei god og sunn påske! Klem fra meg**

  SvarSlett
 6. Åh.. eg blir såååå glad av å lese om deg og din kjempesuksess!!:) Eg er også kraftig overvektig og har vurdert operasjon...Vert så glad av å lese at du har klara det utan operasjon! No har eg på 11 veker, klart å gått ned 11 kg! Skal ned iallefall 22 til. Har tidlegare gått ned 50 kg som deg... også byrja eg å studere og vart sitande å lese istaden for å trimme... So kom 30 kg(ca) på igjen. No skal dei vekk!!:) Eg vil lese heile bloggen din ein dag! Du er verkeleg ei inspirasjonskjelde!Takk!

  Ha ein fin palmesundag!:)

  SvarSlett
 7. Jeg må virkelig si at jeg blir veldig imponert av at noen greier å gå ned 50 kilo ! Selv er jeg ei jente på 16 år som sliter med overvekt og veier 120 kilo ( bruker str 48/50. Jeg har meldt meg på grete roede kurs nå etter påske og håper på resultat. Så dette synes jeg var godt å høre ! Velger å være anonym siden jeg har litt vanskelighet for å snakke med folk om det

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Jeg er misunnelig som bare det. Jeg skal også ned i vekt og du er en inspirasjon jeg har lett etter. Jeg skal fortsette å lese bloggen din og få motivasjon til å sette i gang. Tusen takk for at du deler historien din med oss. :)

  SvarSlett