onsdag 10. juni 2009

Nye kilomasker felt av etter helgas strikketreff på Steinkjer.

I helga har jeg vært på strikketreff på Steinkjer sammen med ca 40 utrolig strikkedamer .
Må innrømme jeg var litt spent på hvordan det skulle gå i forhold til mat. Det er så lett å falle for fristelser når man er i godt lag sammen med masse hyggelige mennesker.
Første fristelsen kom allerede på hutigbåten. Fikk bare lyst å styrte bort til kiosken å kjøpe svele, rundstykker og sjokolade av gammel vane. MEN jeg klarte å stålsette meg, heiv meg over strikketøyet isteden for.
Resten av helga gikk STRÅLENDE. Masse god og sunn mat å velge i mellom i alle måltider. Mye fisk og valgte bort brød og tok masse salalt istedenfor, slik at jeg fikk smake mer på alt det gode på koldtbordet.
Isteden for kaker kunne man spise frukt:) Kosemerkene gikk til vin og holdt meg nesten til kosemerkemengden. Gikk tur hver morgen så hadde jeg god samvittighet for å holde på med strikking resten av døgnet!!

Oppholdet ble en ren nytelse for min del, det å få være sammen med alle disse hyggelig damene gjorde at humøret og adrelinet ble tipp , topp. Vi fikk også muligheter til ansiktmasjase som var kjempe deilig og frister til gjentagelse.
På treffet fikk jeg gjort ferdig klukkakjolen som jeg startet på i februar 2008.. Har vært litt umotivert å gjøre den ferdig pga av vekta , men nå våget jeg å tenke på å gå med den og da ble det mye mer motiverende å gjøre den ferdig. Så her ser dere meg veldig fornøyd med min nye og første strikkakjole!!:)
Og vekta: NED 1KG . JIPPI, så nå er vekta 97.3 og Gått ned 17.7 og har igjen 22.3.
Er det rart jeg er HAPPY???:):)

4 kommentarer:

 1. Godt jobba med slankinga, og flott kjole.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med vekttapet så langt, og ikke minst med at du klarte å motstå alle fristelsene på treffet! Sånt er kjempevanskelig og krever en enorm viljestyrke - det vet jeg alt om.....
  Kjolen er knallfin, bare så synd at den nok blir for stor snart! :-D

  SvarSlett
 3. Du verden, så fint du forholdt deg til alle fristelsene. Sånt fortjener respekt! Og kjolen din ble kjempefin - nydelige farger, og den kler deg veldig godt. Heng i å bruke den mens den passer - når du er i mål må du nok gi/selge den videre til noen andre ;-)
  Stå på videre!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett