tirsdag 23. juni 2009

Ny vektterskel og nytt epleprodukt

Jippi denne uka kom jeg under ny vektterkel!! Under 95 kg og ikke nok med det den stoppet på 93.7 så det er under med stort margin. Gikk ned 1.9 kg denne uka og er nesten litt svimeslått av resultatet, men forståelig likevell etter ei helg med organisering av sangerstevne. VELDIG AKTIV, lite mat og ingen utskeiielser. Selv om jeg er sliten etter helga er jeg mest lykkelig. Vi har fått så mye positive tilbakemeldinger at alle vi kormedlemmer svever litt på rosa skyer. Og du verden får trimpoeng du får samlet på en slik helg. Har bært stoler og bord i timevis til sammen!! Samtidig gått, gått , gått , gått mellom forskjellige arbeidsmål. Lørdag stod jeg opp 07.00 og var i seng søndag kl. 10.30. 2,5 time søvn og ny arbeidsøkt fram til 01.00.....
MEN ARTIG:)
Nå gleder jeg meg til å komme mer i gang med normale rutiner både når deg gjelder mat og trim. Og nå har jeg ikke lenger 40 kg å gå ned , men 18.7 TJO HEI HVOR GLAD MAN KAN BLI.
Epleproduktet etter 20 kg ned ble en epleveske som jeg har brukt på forskudd i hele helga for å minne meg selv på at det ikke er lurt å falle for fristelsen å skeie ut:)

2 kommentarer:

  1. Jippi og applaus fra meg! ;)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for hyggelig kommentar! Det hjelper å være flere!
    Gleder meg til jeg kommer ned til 93kg, er noen år siden sist..hihi;)

    SvarSlett