onsdag 15. april 2009

Overlevde påsken og vel så det :)

Glad å ha kommet meg igjennom denne første høgtiden i mitt nye liv mot nytt liv.
Høgtider er vanskelig med alt som dreier seg om mattradisjoner og ekstra kos, kos , kos.
Likevell er påsken mye enklere enn f.eks jul som jeg er veldig glad i , men mat messig er et mareritt!!! Påsken er litt enklere å styre unna de værste kaloribombene og ikke minst er det vår og det er mye mer motiverende å komme seg ut på tur.

Første påskedag ble min sprekk dag , da var jeg som den lille larven aldri mett, først så spiste jeg meg gjennom sjokolde, seigmann, marsipanbrød, is, sjokoladekake pinnekjøtt, litt øl og et lite glass akevitt. Og likevell var hun forsatt sulten. Dessverre ble jeg ikke til en sommerfuggel når jeg våknet neste dag, men likevell kom jeg meg videre og fikk snu i riktig retning igjen.
Det som gjør at det har gått bra er jo at selv om man spiser på alt dette er det ikke samme mengde som før, derfor overlevde jeg min sprekk:)

For RESULTATET ble 0.8 kg NED :):)
Det er takket være gode spaserturer og et riktig kosthold alle de andre dagene. For påsken besto mest av det om. Jeg har kosa meg masse og ikke minst med strikking, lydbok av Stig Larsson, påskeappelsin og mange gode kopper kaffe.

4 kommentarer:

 1. Hei på deg!

  Ville bare ønske deg lykke til med det nye livet, og så hadde vi det jo så morsomt på strikke/hekle-konkurransen. Husk på at man forbrenner noen kalorier når man strikker også!

  SvarSlett
 2. Hei:) så flink du e.. kjempe bra:)

  Vill bare si at jeg har forandra navnet på blogen min og skrevet en ny.. så nå skal jeg prøve å komme meg igang jeg også..

  Ha ei flott uke vi skrives:)

  SvarSlett
 3. Jaja en sprekk i ny og ne må vel tillates! Det er jo resultatet som teller!

  SvarSlett
 4. Hei

  Kjekk blogg du har :)
  Så ut som du har hatt en deilig tur til London :-)
  Fant bloggen din via vektklubben på grete roede, så fant ut jeg måtte prøve med blogg jeg også.
  Lykke til med denne uka og ha en fortsatt god uke :)

  SvarSlett