lørdag 4. april 2009

London var fantastsik

I London var det vår!!! Ola og jeg brukte mange timer på å gå rundt i de flotte parkene og virkelige kjenne på våren, lukte og se. Og dermed fikk jeg samlet inn MANGE trimpoeng hver dag.
Jeg har virkelig hatt ferie, kosa meg både med opplevelser og mat:) Dette var den største utskeielsen italisensk is som smakte NYDELIG. Ellers ble det både øl, vin hver dag og faktisk smakte jeg på fish and chips, men bare litt fra mannen min sin porsjon.
Det gikk i grunnen greit å velge litt sunnere alternativer hele veien. Men klart at uka tatt i betraktning ble langt over kosemerker standard:):)

Her er fra koselig marked ved Covent garden


Og så klart dobbel dekker buss måtte vi ta. Var veldig imponert over kolektiv transporten i byen. Det å ta undergrunden var skikkelig morsomt!!

Og hvor jeg en satte meg undergrund, park, pub, resturang, så var strikketøyet på plass:)
DET MEST GLEDELIGE: Jeg gikk ned 200 gram!!!, det er takket være alle gåturene jeg tok disse dagene for som sagt jeg sparte ikke på kosemerkene, men likevell ikke overstadig bruk av dem, sjokolade rørte jeg ikke:)
Nå har jeg begynnt å spare til ny tur!!

4 kommentarer:

 1. Syns du har vært flink jeg!
  Ja nok et bevis på at JEG MÅ begynne å gå/trimme mer! Det er gjerne det som skal til. Kjekt at dere hadde en vellykket tur.
  Turid;)

  SvarSlett
 2. Høres ut som du har hatt en fortreffelig tur ja...frister å gjøre det samme ja...
  Flink var du jo også da - mange fristelser å motstå når man er på slike turer, for man vil jo gjerne smake på ditt og datt....så du har vært kjempeflink..

  SvarSlett
 3. wow! Tar av meg hatten for deg! Denne bloggen er tøff!

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  Jeg var i London for 10 år siden og var også på besök i Covent Garden. Skulle gjerne ha tatt turen igjen. Skjönner ikke helt hvor alle kiloene dine skal sitte men målet ditt er stort, og en så flott dame som gjennomförer dette med glans. Så lenge du har bestemt deg for det. Ha en riktig fin påske....

  SvarSlett