torsdag 12. mars 2009

Mammutsalg er en GOD ting:)

Jeg har handlet på mammutsalg via nettet på Haugen bokandel. Fant mye jeg ønsket meg og mye kjøpte jeg fordi jeg aldri kjøper slike ting til vanlig.
Siden jeg er i gang med å endre livstil var jeg spesielt vært ute etter livstilendringsbøker og akkurat DET kan man finne MYE av på mammutsalg.
Jeg har jo starta på Grete Roede kurs via nettet og vet at det fungerer, men man kan jo likevel finne gode råd i andre bøker og opplegg også.
Jeg har nesten lest ferdig boken Gå ned i vekt av Lisbeth Stahre og DEN anbefaler jeg veldig for de som VIRKELIG må inn å endre livstil og skal gå ned mange kilo. For OSS er det ikke bare nok å endre kosthold , veldig mye av det ligger på det mentale planet. Denne boken synes jeg ga noen gode arbeidsmetoder på hvordan jobbe med HODET samtidig som en endrer KOSTHOLD.
Løp å kjøp, det er enda TO dager igjen av Mammutsalget.
Man finner også mange " rare" livendringsbøker. Mulig mange av disse havner på loppemarked etterhvert. Men både Du bestemmer og hopp i det ga noen gode oppvekkere:D
Bruk muligheten til å gjøre gode varp på mammut enten i din lokale bokhandel eller via nettet.
Jeg har også kjøpt en del andre bøker både til meg selv, mine barn og min mann + en del lydbøker.

2 kommentarer:

 1. Herlig denne bloggen din! Akkurat som deg, jeg sliter med kiloene!!! Høres ut som om du er kjempemotivert og allerede godt igang! Lurt med denne bloggen, så kan den hjelpe deg til å holde motivasjonen i gang! Jeg legger deg på listen min, så kanskje jeg kan bli litt "smittet" ;)
  Turid;)

  SvarSlett
 2. Hei!
  har lese meg gjennom bloggen din. Eg finn det veldig inspirerande å lese om andre sin prosess ved vektreduksjon eller andre "demonar" som skal nedkjempast. Du har no vore uhorveleg flink også. Kryssar fingrar for at oppfyljing denne gongen gjer at det vert lettare å halde vekta.

  Eg trimmar meg vidare :)

  Klem
  britt

  SvarSlett