tirsdag 24. november 2009

Før og nå

Det er bare å innse at kroppen min har kommet til en vektterksel.., grammene går nå sakte , sakte ned. Hele 100 gram ned!!! Men ned er ned og jeg må lære å leve med at kroppen holder på å stabilisere seg sitt nye liv med ny kiloer:) Skal begynne på hold vekten kurs etter jul og har i utgangspunktet bestemt at dette kurs 5 skal være et steg i å stabilisere. Så sånn sett går det rette veien. Det hadde bare vært litt GØY å gå ned noen kiloer til. Mangler fortsatt 2 kg til at det står normalvekt på BMI min og dit har jeg veldig lyst til å nå!! Kanskje det bare vil ta litt lenger tid enn jeg hadde tenkt, men jeg har tolmodighet til det:) Det går ikke ann å sette seg ned å deppa når man har oppnådd å gå ned over 35 kg på 9mnd:):):)

Fant dette bildet fra arkivet, det er tatt i slutten av mars i London, 11o kg. Når jeg bladde opp dette, kom mellomste gutten min på 11 år og spurde hvem er det bilde av??? HAN KJENTE IKKE IGJEN SIN EGEN MOR, Når jeg konfronterte med at det var meg, var kommentaren ; men du er jo mye tynnere nå. HURRA for det :)

Og det er klart jeg ser forskjellen selv også når jeg blar opp bildet tatt for en uke siden!!
Nei her skal det bare fortsette som før, jobben jeg har gjort har gitt meg så fantastiske resultater at alt egentlig er bare en glede tross i vekterskelproblematikk akkurat nå:)
Ha ei god adventshelg til alle som er innom meg:)

7 kommentarer:

 1. Det er en fantastisk jobb du har gjort, og nå ser du virkelig smashing ut! Det har såklart en del med klær å gjøre, og det er atskillig enklere å kle seg lekkert når man kan bruke normale størrelser.. Du er en flott inspirator, og kommer sikkert til å ha stor suksess som kursholder også.

  SvarSlett
 2. Wow - måtte bare kommentere dette: For en fantastisk innsats! Gratulerer!! :) Snublet over bloggen din viavia mange andre her på web'en . . .

  Lykke til videre!!

  SvarSlett
 3. Hei Brit!
  Blir skikkelig imponert over deg altså! Leste i Hitra&Frøya i dag om bloggen din og måtte da innom! Må si du har karakter. Lykke til videre:)

  SvarSlett
 4. Hei Brit. Jeg har lest artikkelen om deg i din lokalavis i dag og der fremstår du som feiende flott! Du har vært kjempeflink og fortjener all honnør. Ønsker deg lykke til i jobben med å holde vekten, som jo er den vanskeligste jobben som du selv påpeker. Men jeg er overbevist om at du klarer der.

  SvarSlett
 5. Hei!
  Leste artikkelen i Hitra/Frøya
  Du er til stor inspirasjon for mange av oss som sliter med det samme.. Takk for at du deler det med oss...

  SvarSlett
 6. Så flink du har vært! Jeg vet at det krever innsats. Jeg sliter med å komme igang, tror liksom jeg skal klare det på egen hånd. Det går bra et par uker, så sklir det ut.Jeg må vel sikkert melde meg på kurs for å klare det, har gått på kurs for mange år siden og vet det hjelper. Og jeg skal bare ned ca. 10 kg. Du inspirerer til innsats. Morsom kommentar fra sønnen din :)

  SvarSlett
 7. Stor forskjell ja!
  Du har vært kjempe flink.

  Synd at det har stoppet litt opp, men snart suser du nedover igjen!

  SvarSlett